Hoe & Wat

Wake up to your inspirations
Bij het in de markt zetten van mijn producten vertaal ik de plannen naar een praktische aanpak. Want al is er nog zo’n duidelijke visie: uiteindelijk wil je bereiken dat de klant bij jou komt en niet naar de concurrent gaat. Door middel van een moodboard orden ik de plannen en ideeën. Door deze aanpak zal ik tegen praktische zaken aanlopen waar ik niet over zou hebben nagedacht als ik zonder moodboard zou werken. Daarnaast wil ik mij onderscheiden. Ik biedt mijn doelgroep een totaalconcept door naast hoge kwaliteit ook besparing in kosten en tijd aangezien ik korte lijnen hanteer, snel schakel en er voor zorg dat er zo min mogelijk ruis op de lijn ontstaat.
Het kennismaking of intake gesprek duurt ongeveer een uur en is kosteloos en vrijblijvend.
Tijdens dit gesprek stel ik je vragen over jou en je bedrijf, waar je met je bedrijf voor staat, welke waarden belangrijk voor je zijn, de uitstraling die je nastreeft en je toekomstplannen met het bedrijf. Ik wil weten wie je doelgroep is, wat hen beweegt, waar ze in geïnteresseerd zijn, en welke toegevoegde waarde jij met je product of dienst hebt. Verder vraag ik je welke sociale media kanalen jouw bedrijf voor promotie doeleinden wil inzetten en of je hier eventueel al onderzoek naar hebt gedaan. Naar aanleiding van het gesprek stuur ik je een vrijblijvende offerte toe. In mijn tariefvaststelling heb ik rekening gehouden met zowel losse onderdelen, pakketprijzen als uurtarieven. Hierbij is het afnemen van een pakket voordeliger dan losse onderdelen of de uurtarieven ;-)
Indien je voor jouw privé situatie een mooie herinnering wil laten vastleggen of geïnteresseerd bent in een van mijn werken, neem dan contact op om je wensen uit te spreken. Ook voor het vormgeven van een aankondiging, kun je een beroep doen op mijn dienstenpakket.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte op via het contactformulier of bel mij op 06 11 11 58 48
Back to Top