Mijn naam is Patricia Versluis-van Berkel.                                                                                                                                         Gedurende mijn loopbaan heb ik mij hobbymatig bezig gehouden met vormgeving en fotografie. Deze interesse heb ik in 2018 omgezet in professionele activiteiten door het opstarten van mijn ontwerpbureau Ampersand Studio. Mijn kansen als zelfstandig deskundige beeldmaker- en bewerker benut ik hierdoor professioneel door het combineren van twee beroeps specifieke competenties: Fotografie & grafische vormgeving. Hiermee verklaar ik meteen mijn bedrijfsnaam; De ampersand (het & teken) is samengesteld van de letters e & t van de Latijnse ‘et’ ofwel ‘en’. 
Juist door het combineren van fotografie & grafische vormgeving kan ik mij onderscheiden op de arbeidsmarkt. Ik verzorg dus niet alleen fotografische beelden maar bekrachtig presentaties waar nodig of gewenst met de toevoeging van grafische vormgeving. Denk hierbij aan het ontwerpen en vormgeven van een huisstijl, drukwerk in de vorm van flyers, brochures, nieuwsbrieven of digitaal in de vorm van social media content en webdesign. Branding in de breedste zin van het woord!
Het tonen van ambitie en presteren zie ik als iets vanzelfsprekends. Door mijn positief kritische kijk op zaken kan ik situaties goed aanvoelen. Ik richt mij graag op contact en relatie waarbij ik mij met mensen verbonden voel. 
Samenwerking met mensen staat voor mij centraal en ik vind het prettig wanneer anderen zich op hun gemak voelen of baat hebben bij mijn advies of aanwezigheid. Ik streef intellectuele ontwikkeling na en laat dingen liever niet aan het toeval over. Dit voorkom ik door bijvoorbeeld het maken van een goede planning.
Mijn krachtigste instrumenten zijn zorg en aandacht geven. Hierbij handel ik sterk vanuit mijn eigen gevoelsbeleving. Ik streef naar duurzame producten en diensten. Neem gerust een kijkje op mijn portfolio website en krijg een indruk van wat ik graag verbeeld.
Back to Top